Hyppää sisältöön
Pirteva logo

Pirtevan tiedotteet

Kategoriat
Lautasella paistettu, siivutettu joulukinkku. Lautasella koristeena kuoritti appelsiini, appelsiinin kuoresta leikattuja koristeita, rosmariininoksa. Elintarvikevalvonta
Joulukinkun säilytys

1.12.2021
Ruokamyrkytyksiä aiheuttavat bakteerit voivat lisääntyä huoneenlämmössä jo hyvinkin lyhyessä ajassa. Paistettu kinkku tulisi säilyttää...

Lautasella vihreitä viinirypäleitä, punainen paprika, kurkkuviipaleita, chilipalkoja, jäävuorisalaattia. Lautasen vieressä kaksi omenaa, muovirasiassa kirsikkatomaatteja. Elintarvikevalvonta
Elintarvikkeiden turvallinen käsittely ja säilytys

13.8.2020
Ruokamyrkytysten ja saastumisriskin vähentämiseksi elintarvikkeita tulee käsitellä hygieenisesti. Huolellista käsittelyä vaativat eten...

Kuvassa sinisellä lautasella sanomalehtipaperin päällä kala, vieressä sitruunan lohkoja. Lautasen alla pöydällä sanomalehtiä avattuna. Elintarvikevalvonta
Kalan säilytys ja listeria

13.8.2020
Ole tarkkana kalan säilytyksestä, sillä se pilaantuu helposti. Tuore kala, suola- ja tyhjiöpakatut kalavalmisteet sekä ...

Kuvassa stetoskooppi. Elintarvikevalvonta
Tietoa terveydentilan selvityksestä

10.8.2020
Salmonella määritellään yleisvaaralliseksi tartuntataudiksi. Terveydentilaselvityksen vaatimus tulee

Viininpunainen kori täynnä vastapoimittuja suppilovahveroita. Sieniä esittelevän lapsen pää jää kuvan ulkopuolelle. Hänellä on värikäs takki, pinkit ulkoiluhousut ja siniset kumisaappaat. Elintarvikevalvonta
Sienten turvallinen käsittely

5.8.2020
Ohjeita sienestäjille

Kuvassa iso teräskattila täynnä keittoa, keiton pinnalla persiljaa. Kauhan varsi näkyy kattilan reunaa vasten. Elintarvikevalvonta
Ohjeistus ylijäämäruoan myyntiä varten

29.7.2020
Elintarvikkeiden valmistus: Elintarvikkeiden saastumisriskin vähentämiseksi ja ruokamyrkytyksenehk...